Stone Rescue este o companie specializată în restaurarea, întreținerea și repararea tuturor tipurilor de piatră naturală, piatră artificială și pardoseli ceramice.

Specialiștii noștri experimentați în îngrijirea pietrei, sunt pregătiți să efectueze o mare varietate de tratamente in restaurarea pietrei cum ar fi curățarea, raschetarea, lustruirea, cristalizarea și etanșarea. În acest fel, aspectul natural al pardoselii poate fi restaurat și menținut.

Abordarea noastră

Vom analiza fiecare suprafață de pardoseală din locațiile dvs. pentru a vă oferi recomandările necesare pentru întreținerea pardoselii.

Vom lucra alături de echipele de curățenie zilnică pentru a ne asigura că pardoseala este menținută în cea mai bună stare și pentru a vă sfătui cu privire la orice produs care trebuie utilizat în întreținerea zilnică.

Înainte și după

Mărturii

"Un serviciu excelent, foarte eficient și util. Comunicare bună. A reparat o crăpătură într-o țiglă și nu s-a putut vedea după aceea."

 

Anita Levinsohn

"Mulțumesc pentru tot ajutorul acordat, servicii excelente și este bine pentru noi să avem pe cineva care face acest tip de muncă."

 

Chris Henry, Londra

"Bună ziua, vă mulțumesc pentru munca excelentă pe care colegii dvs. au făcut-o la podeaua magazinului meu (podea de terrazzo)."

 

Nadeem, Birmingham

"Vreau doar să vă spun că m-am întors din vacanță și sunt încântat de munca pe care au făcut-o băieții dumneavoastră! Sunt foarte recunoscător pentru toată răbdarea, persistența și a lucrat v greu în a face totul să se întâmple, așa că multe mulțumiri pentru asta.

Cel mai bun
Mark"

 

Mark, Dover

ro_RORomână