Despre noi

Stone Rescue - Cine suntem

Cine suntem

Stone Rescue are experți în restaurarea și întreținerea tuturor tipurilor de piatră naturală, piatră artificială și pardoseli din ceramică, fie că este vorba de o singură operațiune sau de întreținere continuă.

Continuăm să lucrăm în calitate de furnizor pentru unele dintre cele mai mari companii de gestionare a proprietăților și de gestionare a proprietăților din Marea Britanie, furnizând îngrijire specializată a podelelor, cunoștințe și soluții.

Echipele noastre de specialiști au o experiență de peste 10 ani în lucrul cu piatra naturală și, prin urmare, au cunoștințe vaste despre diferitele tratamente și procese de restaurare, produse și impregnanți disponibili pe piață.

Echipele noastre au sediul în Londra și pot lucra și în afara orelor de program, astfel încât aceste servicii să poată fi efectuate cu o întrerupere minimă a activității pe șantier.

Ce oferim

Specialiștii noștri experimentați în îngrijirea pardoselilor sunt pregătiți să efectueze o mare varietate de tratamente pentru pardoseli, cum ar fi curățarea, vitrificarea, șlefuirea, cristalizarea și etanșarea, astfel încât aspectul natural al pardoselii să poată fi restaurat și menținut.

Aceste servicii pot fi efectuate pe toate tipurile de piatră naturală, cum ar fi marmura, granitul, calcarul, ardezia, gresia și piatra artificială, cum ar fi travertinul, teracota sau compozitul.

ro_RORomână